Kesälomalla Norjassa 2006

Tuesday, June 27, 2006

Maanantai 19.6. - Matka alkaa!

Vietettiin ensin pitkä viikonloppu Seluskassa ja varattiin koko maanantaipäivä pakkaamiselle ja muille matkajärjestelyille kuten esim. rahan vaihtamiselle. Tulostetiiin myös ajo-ohjeita ja muutamia karttoja vaikeimmista kohdista matkan varrelta. Hyvinhän se koko päivä tässä touhussa vierähtikin ja päästiin vasta kuuden jälkeen matkaan. No, tänään olikin lyhyt ajomatka, kun pysähdyttiin yökylään minun vanhempien luona Haapavedellä. Etukäteen oli tilattu äitiltä lättyjä ja hyviltähän ne maistui - niin kuin äidin lätyt aina.

Minä ostin päivällä avajaisia varten uuden mekon, jonka liian avonaista kaula-aukkoa piti pikkuisen korjailla. Äiti onneksi auttoi ja ompeli muutaman piston kaula-aukkoon. Sain äidiltä myös lainaan mustat helmet, jotka sopivat asuun oikein hyvin. Kaikki alkoi siis olla valmista!

Illalla käytiin vielä saunassa ja suunniteltiin seuraavan päivän ajomatkaa. Laskeskeltiin lähtöaikaa ja tarkistettiin vielä, että kaikki tärkeä oli varmasti mukana. Pikkuisen jo alkoi matka jännittämään..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home