Kesälomalla Norjassa 2006

Monday, June 26, 2006

Piia ja Sampo Norjan Stavernissa


Kesälomareissu 19. - 26.6.2006

Saatiin oikein hyvä syy tehdä kesälomareissu ulkomaille - Sampo kutsuttiin osallistumaan Kitsch Annuale 2006 näyttelyyn Norjan Staverniin. Kitsch-näyttelyyn lähtevä taulu oli 'Kohtalottaret' ja päätettiin, että käydään se itse viemässä paikan päälle ja osallistutaan samalla avajaisiin 24.6. eli juhannuksena.

Ajamista siis oli tiedossa. Autoakin piti vaihtaa, koska taulu on 130x130 cm eikä millään mahdu Zorron kyytiin. Saatiin pakettiautoa lainaan reissua varten, sinne taulu mahtui hienon kuljetuslaatikon kanssa oikein hyvin. Mukaan mahtui tavaraa muutenkin mukavasti, joten otettiin kaikenlaista ihan vaan varulta esim. höyryrullat.

Etukäteen oli tietenkin järkkäilty majoitukset ja laivamatkat. Suurin huoli oli kai se, että säilyykö kukkaset ja kasvikset Seluskassa kokonaisen viikon ilman kastelua! Etukäteen matka vähän jännitti: osataanko ajaa Tukholmassa ja tietenkin avajaiset myös vähäsen.

1 Comments:

  • Muistakaamme käyttää sanaa neekeri jatkossakin

    Vastaväittämistä huolimatta: Muistakaamme, että pitää käyttää sanaa neekeri edelleen, kuten ennenkin kunnioittaaksemme suomenkieltä ilman että hämärrytämme käsitteitä niin että yhtä´äkkiä ns. mustaihoinen voisi tarkoittaa samaa kuin neekeri. Kyseessä ei ole synonyymi ollenkaan, vaan harhaanjohtaminen. Onhan esim. tamilit ymv:t pikimustia, vaan eivät neekereitä lain.

    Suomessa on ainakin 7 eri neekeriyhdistystäkin, sekä neekerinimellä nimettyjä paikkoja, lemmikkieläimiä unohtamatta

    Seppo Lehto Tampere http://www.kavkaz.fi miehitetyt alueemme takaisin! -asiaa unohtamatta

    By Blogger lehtoseppo, at 6:13 AM  

Post a Comment

<< Home